Tack för mig!

Har ni saknar mig? :)

I så fall får ni fortsätta med det. Det kommer tyvärr inga fler inlägg från mig. Jag har funderat lite fram och tillbaka hur jag ska göra med min fortsatta bloggkarriär ;) och kommit fram till att jag inte vill dela mitt liv med andra. Har funderat på om jag kan fortsätta skriva ändå men inte så privat men kommit fram till att jag då inte vet vad jag ska skriva. Så därför säger jag tack och hej från och med nu!

Kram, och tack för att ni var med mig den korta stund jag bloggade!

Helt slut

När jag var till veterinären med Lego så var Love med mormor på Bergvik så när jag var klar åkte jag dit och mötte upp dom. Tog en sväng på IKEA. Herregud vad saker jag vill ha när jag flyttar.... Sen blev det lite klädshopping till mig. 2 tröjor & en kjol + en tröja som jag ska få av mamma i födelsedagspresent. Det var inte illa för att vara jag... Senaste plagget som köptes till mig var nog i somras.

Nu har vi precis ätit kött & klyftpotatis med Andreas hemmagjorda sås.... Mums! Love har somnat och jag ska lägga mig i soffan och slö titta på Let's Dance. Men först ska jag gå och fixa gurkan & morötterna. Grönsaksdipp i kväll! För det räknas inte som godis va? Nej för i så fall syndar jag. Har bara ätit godis på lördagarna sedan nyårsafton. 16 dagar har jag klarat i alla fall!

Trevlig helg kära läsare!

Sov så gott

Nu sover han, älskade lilla Lego!

Det var trots allt det bästa även om jag gärna hade tillbringat några fler år med honom.

Mama

I dag damp det nya nr av tidningen mama ner i brevlådan så när väl Love har somnat  ska jag bädda ner mig i soffan och läsa. Det är verkligen lyx! Det hade jag nog inte sagt för ett år sen. Men man ändar ju uppfattning om saker och ting....

Love + mamma = sant

I dag när jag skulle lyfta upp Love ur matstolen så sträckte han upp sina armar mot mig. Det känns på nåt sätt som en lite bekräftelse på att han gillar mig. Eller så ville han helt enkelt inte sitta kvar. :) Fast jag tror att han tycker om sin mamma! :)

Jag längtar så enormt till den dagen då han kan uttrycka sina känslor. Förhoppningsvis kanske han nån gång säger att han älskar mig. Samtidigt vet jag att det kommer en dag då mamma inte är lika populär, men den dagen förtränger jag.
 
Mamma älskar Love i alla fall, nåt så enormt mycket så det är inte sant. Trodde inte man kunde ha så mycket känslor i sin kropp. Han är det bästa som finns och jag är så tacksam att vi fick just han. Han kunde inte ha blivit mer perfekt. Lille grisefisen min!!

Sovmorgon

I dag gav Love mig sovmorgon. Han vaknade visserligen klockan 6 när A gick upp men lyckades somna om och sov fram till 7.30. Det verkar som att magläge är det nya nu. Nästan alltid vänder han över till mage. Men det är kanske inte så konstigt, hur skönt är det egentligen att ligga på rygg och sova? Jag klarar det i alla fall inte. Men lite nojjig blir man allt när han ligger på mage. Men han borde ju vara så pass stark så att han orkar lyfta upp huvudet om det skulle bli för jobbigt. Nu sover han lite fömiddagsvila - på mage förstås. :)

Annars händer det väl inget speciellt i dag. En långpromenad i eftermiddag ska vi i alla fall ta oss ut på.

Nu ringde precis veterinären, 9.15 i morgon bittit ska Legolas få somna in. :(

Det är inte sant

Det stämde alltså, det M's mamma sa.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article4183126.ab

Katt

Legolas verkar inte bli bra. Han blir bara sämre och sämre. I morrn har vi telefontid med veterinären igen, hoppas hon har en sista lösning. Annars måste han tyvärr få somna in fortast möjligt.

Detta faktum har gjort att jag börjat tänka på kattköp. För katt har vi alltid haft och det tänker jag inte leva ut. Andreas vill ha hund men jag tycker att det räcker att ha Smilla här 2 gånger i veckan. Tillräckligt med jobb för mig. Jag skulle så gärna vilja ha en rex, devon eller cornish spelar inte så stor roll. Vad skulle ni tipsa om för katt ras annars? Rexarna är ju väldigt sociala av sig så i så fall får man nästan skaffa 2.


Kvällens TV tips

I kväll kommer jag sitta bänkad framför TV'n, det kan jag lova. 21.00 på SVT1 visas "Solen i ögonen - en film om Lars Winnerbäck". Missa för guds skull inte det!


Gåstol

Jag har under en längre tid tänkt köpa en gåstol till Love. Varför det inte blivit av det vet jag inte. Var in till Karlstad i förra veckan men där var de slut överallt. Har även kollat blocket.se men inte hittat nån som var tillräckligt fin. Jo, en hittade jag men när jag mailade på den visade det sig att den precis hade blivit såld. Och i går fick jag reda på att en i föräldragruppen köpt den.... :)
Men så i går eftermiddag kom den in en ny annons på blocket så nu har han äntligen fått en gåstol. Vi har testat den här på förmiddagen och Love verkar älskar den. När jag dammsög gick han efter mig hela tiden. Nöjd är han också så förhoppningsvis kan jag spara min onda rygg lite i alla fall!




Nu har jag precis fått Love att somna. För andra förmiddagen i rad somnade han i sin egen säng, förhoppningsvis är vi snart borta med vaggandet på dagen också. :)

God morgon onsdag

Då var det onsdag då, halva veckan snart gjord. I dag sov Love ända till 6.45!!! Men det kan ha berott på att ha var vaken mellan typ 1-2 i natt. I dag kommer alla mammorna & bebisarna hit på besök. Alltid lika kul att ses...

Dags att sätta fart om jag ska hinna lite innan dom dyker upp efter 12.

Hej så länge!

Loves tv-tittande

Efter att ha läst följande artikel känns det som att vi gör rätt som inte låter Love se på TV.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4179162.ab


Huset

Det går inte en dag utan att jag tänker på huset. Hur jag vill inreda det och vad man vill köpa. Tyvärr är man inte gjord av pengar så renoveringen lär ta tid om vi ska kunna spara ihop pengar till det mesta. Övervåningen ska i alla fall fixas direkt.

I det här allrummet ska det byggas en vägg så att Love får ett eget rum på samma plan som vi har vårat. I den andra delen av allrumet blir det myshörna/datahörna. Tanken är att vi ska sätta in en braskamin här. Tanken ska målas vita, men bjälkarna får tillsvidare behålla sin färg.



Köket är väl också ett projekt som ska göras ganska snart, varför kanske ni förstår när ni ser bilden? :)


Dagens

Humör: lite ont i huvudet men annars toppen
Gjort: morgonbestyr, frukost och plockat lite här hemma 
Planer: spädbarnsmassage i Forshaga
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: tystnaden. Love har precis somnat så jag njuter av lite ensamhet
Läser: olika bloggar
Dricker: vatten
Äter: i em blir det ugnsfaukorv med hemmagjort mos
Bästa: att vi alla är friska och krya
Sämsta: inget
Barn: go & gla
Väder: alldeles grått och blåsigt

Han är världens bästa

Nu är vi tillbaka från BVC. Love var så duktig. Blev visserligen lite ledsen när han fick de båda sprutorna men det var som bortblåst efter 30 sekunder. Hoppas han slipper febern som han fick sist.

Vägningen gick bra. Dock trodde jag att han skulle ha gått upp lite mer med tanke på all mat han äter. Men han följer sina kurvor perfekt och det är väl huvudsaken. 72 cm lång & 8265 g. Långa killen!

Nu är det dags för mellis här, äpple & mango gröt!

Galltvål

Jag har en Peak tröja som jag gillar jätte mycket, men som vanligt när det gäller mig så har jag väl fått några stora fet fläckar mitt på magen. Har testat allt men fläckarna går inte bort. Förräns jag testade galltvål. Inte ett spår av en enda fläck. Så det blir att införskaffa en flaska galltvål med andra ord.

Tack för tipset mamma!

Äntligen BVC

I dag är det äntligen dags för BVC, som jag har längtat den här gången. Självklart berättar jag mer i eftermiddag när vi varit där.

Nu har precis Love somnat så jag ska passa på att greja lite här hemma. Har tänkt fixa i ordning en lista på saker som ska säljas innan flytten. Vi har en del möbler som vi tyvärr inte får plats eller som vi inte vill ha med när vi flyttar. Klädkammaren ska även rensas och den här gången ska jag slänga allt som jag inte använt senaste året, man tror liksom att man nån gång kommer att göra det men det gör man ju inte. Annars händer det väl inget speciellt den här måndan.  

Söndag

Jahapp, då var det söndag redan... Sov fram till 8.45 - det var skönt att få sova ut lite. Andreas & Love har åkt i väg på babysim själv, kul för dom att få göra nåt själva och skönt för mig att få lite egentid. Tittar lite på slalom samtidigt som jag surfar runt på lite inredningssidor och plockar i lägenheten. Behöver ta mig en tur upp till affären och handla lite också. 

I morrn är det BVC, och som jag har längtat den här gången. Sedan sist vi var det (en månad sen) har ju Love enbart ärit mat på dagtid så det ska bli spännande och se om det gjort nåt resultat på vikten. Han ligger visserligen helt ok med men det gör inget om han går upp lite mer med tanke på hans längd. Samtidigt bävar jag lite för besöket eftersom det är dags för vaccination nr 2. Stackars liten blev så himla ledsen sist. Hoppas det går bättre i morrn. 

Tacos & Prison Break

Kan en lördag kväll bli bättre... Nja lite lite, om Love sov lite bättre så vi slapp ha 100 pauser i det sista (innan pausen i USA) avsnittet av Prison Break. Alltså, den serien är ju för bra.

Kanske bäst att försöka hjälpa Andreas att trösta en jätte ledsen grisefis. Mardröm?

I morrn blir det babysim, auktion & middag hos min pappa!

7 av 58

Det var inte dåligt. Utav 58 läsare så kommenterade 7 i alla fall. Tack till er!!


Härliga helg

Love vaknade 6.20, bara att kliva upp eftersom det var "min dag" i dag. Vi har nämligen en varsin sovmorgon på helgen. Och i dag var det Andreas tur att sova lite längre. Passar mig perfekt för då har jag ju mitt kvar...

Klädde på oss och gick ut på en långpromenad, härligt att ha den gjorde. Nu kan jag smaska godis hela dagen med gott samvete. Godisdag i dag nämligen. Ska försöka att hålla mig till lördagar. Antar att det går lika bra som med bloggandet. Jätte bra i början och sen skiter det sig totalt.

Nu ska jag ge Love lite gröt och sen blir det till att hoppa in i duschen... Åhh du härliga helg!!


Vilka är ni?

Jag får några få kommentarer i min blogg, vissa är verkligen roligare än andra. Man blir liksom lite fundersam till hur folk hittat hit.

Så, vilka är ni som läser min blogg? Och nu hoppas jag att ALLA skriver en liten kommentar så att jag ser vilka ni är. Självklart kikar jag in på era bloggar om ni har några.


Gomorgon fredag

I dag är det fredag, jag älskar fredagar. Så himla skönt att veta att hela helgen ligger framför en och att man har lite extra tid att umgås på. Jag har aldrig tidigare haft nån speciell helg känsla eftersom jag i alla år jobbat oregelbundna tider med jobb i stort sett varannan helg. Men nu när man går hemma är det skillnad eftersom helgen är enda lediga tiden tillsammans med Andreas.

I helgen har vi väl inga större planer. I kväll är det innebandy match. Love & jag ska faktiskt med. Det blir en lite prövning för att se om han klarar av lite förändringar nu när man fått så bra rutiner på kvällen. Julafton gick ju jätte jätte bra så vi får ju hoppas på det samma. På söndag är det babysim också....

Nu ska vi äta frulle och sen blir det långpromenad...

Ha en bra fredag kära läsare!!!

6 månader

Grattis till grisefisen som "fyller" 6 månader i dag!


Love 8 timmar gammal!


Åkpåsen

I dag kom den på posten, åkpåsen. Det var verkligen 10 gånger snyggare än på bild. Så nu får vi hoppas att Love vill sitta i sittdelen innan det hinner bli sommar. Annars kommer det väl en vinter till....


Legolas - igen!

Då var man hemma från veterinären, 2000:- fattigare. Men det var det självklart värt. Att få reda på vad som var fel på stackars lilla Legolas.

Han är njursjuk. Ett normalt njurvärde ska tydligen ligga under 212 men hans låg på dryga 600. Nu ska vi testa en speciell mat och hoppas att det hjälper. Annars vet jag inte vad som händer...

RSS 2.0