No food

Wii... I natt har jag inte ammat en gång. De senaste nätterna har jag märkt att Love enbart söker tröst genom att bli ammad och somnar ganska fort vid bröstet. Har i några dagar försökt att så långt det går att få bort amningen men har inte lyckats helt, föräns i natt. Han vaknade typ 100 gånger man vi har lyckats få honom att somna ändå. Skönt!

Om man blickar tillbaka en månad så har det hänt massor med Loves sovvanor. Då behövde han vaggas till sömns och sen fick vi försiktigt försiktigt lägga ner honom utan att han skulle vakna. Under nattens gång vaknade han stup i kvarten och ville äta. Sedan i söndags kväll har vi kunnat natta honom i sin säng och så har han somnat av sig själv. Sen har han ammat 1 gång per natt. Det går verkligen åt rätt håll.... Nästa mål blir att få honom att sova hela natten i sin säng. Som det är i dag sover han i sin säng fram tills vi går och lägger sig, då vaknar han och vill komma över till vår. Det är visserligen mysigt att ha honom mellan sig men om vi skulle få honom att sova i sin egen säng så skulle våran sömn bli betydligt bättre. Men jag ska verkligen inte klaga, det har som sagt var hänt massor. Och jag känner mig inte alls trött nu förtiden. Annat var det i början då vi fick sitta uppe dygnet runt och ha honom sovande på våra bröst. Det var tider det. ;)

Nyårsafton

I dag är det nyårsafton vilket betyder att det är min & Andreas dag. I dag har vi nämligen varit tillsammans i 11! år, förlovade i 4. Hoppas det blir många många fler...

Älskar dig! 

 


Legolas

Stackars Legolas är sjuk. Han har rasat i vikt och dricker en massa vatten. Veterinären misstänker strul med lever eller njuren men det kan också vara diabetes. Dom kommer på fredag!

Snart är 2008 över

Det är ju sanslöst vad åren går fort. Tycker inte att det var länge sen jag skrev en liten årsredovisning av 2007. Dock skedde det i den förra bloggen och jag kommer inte ihåg adressen till den. Synd, hade varit lite kul att se vad jag skrev.

Kan väl inte annat än att konstatera att 2008 är det överlägset bästa året hittills i mitt liv. Självklart på grund av grisefisens ankomst. Men året började som gravid och det var nog den näst lyckligaste perioden i livet. Trivdes kanon med en kula på magen och allt var spännande inför det som skulle komma. Sen så kom han, våran älskade lilla prins. Tänk att man kan älska en annan person så mycket... Nu i slutet av 2008 har man äntligen fått lite rutiner i det nya livet och allt känns inte lika nytt som det gjorde i början. Dessutom har vi ju äntligen hittat oss ett hus som vi förhoppnigsvis ska trivas i.

Vi får helt enkelt hoppas att 2009 blir minst lika bra även om jag inte tror att det kommer någon lika hög topp som det gjorde den 8 juli 2008.

Bjuder på lite blandade bilder från året som gått.


Rygg till mage

Redan när Love var 1 månad vände han sig från mage till rygg, kanske av en slump men ändå. Sedan 4 månaders ålder gör han det mest hela tiden. Däremot har det varit ganska trögt att vända sig tvärtom, alltså från rygg till mage. De senaste dagarna har man sett att han varit på G men det har ändå inte gått hela vägen. Förens i dag.... Mammas goding! Tänk att man kan bli så stolt för nåt så litet!

Jaha

Ja då var julen över då. Det är ju sanslöst vad fort det går. Man sliter som en galning och sen helt plötsligt är det över...

Det har i alla fall varit en bra jul. Firande här hemma på dagen med Andreas familj och min pappa, bror & farmor. Senare hos min mormor med mammas släkt. Det märktes ganska tydligt vem som var julens huvudperson. Love stal all uppmärksamhet, och alla julklappar i stort sett. Det var han värd tycker jag! Han fick massa fina och nödvändiga saker. Kläder, Tripp trapp stol, bilstol, fårskinnsfäll, leksaker, böcker och en massa andra prylar.
Jag och Andreas fick lite pengar så nu är tatueringen allt närmare. Eller de nya sängmöblerna....

I dag blir det auktion. Får se om det blir några fynd. Har tidigare under vintern gjort 2 fynd, kanske får ta och visa upp dom sen.

Jiiippppiiii

Wow, jag vann 500:- på tvåans bingo!!!!!!

Som ni förstår sitter vi och spelar bingolotto. Det var flera år sen vi gjorde det sist men i dag slog vi på stort. Fanns ju ändå inget annat att titta på. Och bra gick det ju! :D Nu får det nog bli Bingolotto varje helg. Eller inte?

Vi äter julskina också. Alltid tradition att äta julskina och dricka varm o'boy kvällen innan julafton. Gott gott! 

Karlstad

Vi fick båda som vi ville. :) Jag tog en tur ner till stan själv, för att försöka hitta nåt att ha på mig i morgon. Tror ni att jag hittade nåt? Det är som vanligt sa Andreas när jag kom hem. Love fick i alla fall en ny tröja.

Nu är det dags för lunch - potatisbullar, bacon och lingonsylt! Mums!

En hälsning

Ett sista(?) inlägg så här dan före dan.



Vi vill önska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Hälsningar från
Therese Andreas
Love

Ett paket

Andreas var precis ute en sväng och gav kaninerna lite mat när han hittade ett paket på trappen. En nallebjörn till Love & en tomte till Andreas och mej. Och ett mystiskt julkort från tomten. Spännande spännande! Jag tror dock att jag har en aning om vem det är ifrån men det har ingen betydelse alls. Alltid kul med positiva överaskningar! Tusen tack!

Nu ska jag hoppa i säng, om nu Love vill somna om. Han vaknade för en stund sen och fick lite mat (TACK och lov, annars hade mina bröst sprängts).

Go natt!


Vuxen

Jag hittade denna listan hos Blondinbella. Jag tror jag är vuxen. :)


Man börjar att bli vuxen när:

[X] man har börjat använda  plastskyddet i mikron 
[  ] man diskuterar att priset på maten i butik har gått upp
[X] man har förstått värdet i att diska efter varje gång
[X] man har plötsligt börjat älska kakor och annat gott  till kaffet (te för min del)
[X] man har börjat titta på dukar och ljus när man shoppar
[X] man uppskattar lugnet på julafton - inte presenterna..
[X] man undrar vad pooke:a på facebook egentlligen är
[X] man har börjat tycka att string är obekvämt
[X] och vart man hittar strumpbyxor som håller in..
[X]  man börjar klaga på att folk ringer sent..

Pust

Dagen har varit ganska lugn och skön. Tog en långpromenad efter frukosten och därefter har vi hälsat på min mamma & Matte + svärföräldrarna. Sen vi kom hem vid 15.30 har vi hunnit städa, bakat lussebullar och julgodis, lagat/ätit middag, lekt med Love, gett Love kvällsmat och fixat kvällsbetyren. Och nu försöker Andreas få honom att sova. Inte det lättaste om man vill försöka få honom att somna på nåt annat sätt än i våra famnar. Han väger trots allt 8 kg nu så det börjar bli lite tungt att gå och vagga honom till sömns hela tiden. En dum vana också.... Allt har alltså gått i ett så nu är det dags för lite mys. Ska nog lägga mig i soffan. Risk för att man somnar med andra ord. Men vad gör det, i går la jag mig 20.30. Då är man ganska utvilad trots att lillprinsen ska upp i ottan.

Morgondagen är lugna gatan. Måste upp till blomaffären och handla en sista grej inför julafton och eventuellt ska jag göra en Janssons. Jag vill in till stan också och hitta nåt nytt att ha på mig - Andreas tycker jag är knäpp som frivilligt vill ge mig ut bland alla galna människor som letar julklappar i sista stund. Undrar vem som får ge sig? :)

Julgranen

I går hade vi en riktig skön dag. Love sov ända till 7 så det blev sovmorgon och man jämför med lördag morgonen. Frukost hela familjen och sen promenad till badhuset.

Eftermiddagen spenderas hemma hela dagen. Fick besök av D & G. Sen på kvällen klädde vi granen. Vi har tidigare haft tradition att göra det kvällen innan julafton men varför ska man inte njuta av den nu innan jul? Så fort julafton är över tröttnar man ju och skulle gärna slänga ut den på en gång. I år blev det en gran med enbart silver dekoration.

I dag ska vi fortsätta att fixa lite inför julafton. Det ska städas och bakas. Jag behöver ta en tur till återvinningsstationen (låter bättre än soptippen) också.


Glesare med inlägg

Vill bara säga att det troligen kommer bli betydligt glesa med inlägg här under julledigheten. Finns betydligt roligare saker än att blogga. ;)

I dag har vi varit ner till Bergvik och handlat det sista in för jul. Mormor & bonusmorfar Matte passade Love. Han hade varit jätte snäll så det känns skönt. Första gången med barnvakt och vi åker och handlar mat. Humm, nåt roligare kunde man kanske ha gjort. Efter det blev vi bjudna på super goda tonfiskrullar hos mamma. Tack!

Nu under kvällen har vi skippat TV'n för en gång skull och i stället spelat kort & yatzy. Mysigt att kunna sitta och prata bara!

Antar att Love snart vaknar och vill ha mat, han har vaknat 22.00 de senaste kvällarna. Lika bra att göra sig redo...

Go natt!

Dagens

Humör: kanon!
Gjort: Mys i sängen och morgonbetyr på Love.
Planer: till Karlstad och handla det allra sista inför jul, mest mat.
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: Andreas som går runt och tänder ljus. Mys!
Läser: olika bloggar
Dricker: snart te
Äter: snart smörgås
Bästa: att der är den första av 18 lediga dagar tillsammans
Sämsta: att Love vaknade 5.15 i morse
Barn: go & gla
Väder: spöregn och några plusgrader

Tatuering

Jag har äntligen kommit fram till vad min nästa tatuering ska bli. Jag har dessutom (redan) kommit fram till vart på kroppen den ska sitta... Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag har den på min kropp. Då får ni se den...

2 h kvar

Tjohoo, nu är det bara 2 timmar kvar tills Andreas kommer hem. Shit vad det ska bli skönt!

I dag har jag fått en hel del gjort. Bytt sängkläder, tvättat, hängt tvätt, dammsugit, tagit långpromenad, handlat, packat in alla julklappar.... Detta tack vare att Love varit så snäll. Eller alltså, snäll är han ju hela tiden fast oftast är han så mammig så man inte får nåt gjort här hemma.

Dags att ta tag i det sista innan A kommer hem. I kväll ska vi äta enchiladas och fira långledigheten. Tråkigt att det inte var nåt vettigt alls på TV'n.

Mössor

Jag har kommit på att jag tycker det är skit kul att köpa mössor till Love. Han har redan ett uppsjö och hinner inte ens använda de han har. Men nu har jag hittat en som gärna skulle få flytta in i hans mösskorg. Oc visst skulle den passa perfekt till den kommande åkpåsen?


Lars Winnerbäck

De senaste åren har vi varit iväg på en konsert per år men eftersom Love föddes i somras så fanns varken tiden, orken eller lusten att gå på konserten i Ransäter. Nu finns dvd'n "Solen i ögonen -  en film om Lars Winnerbäck" ute, det får bli årets Lars Winnerbäck moment! Den ska tydligen vara väldigt bra om man får tro recensenterna. Nån som hunnit se den?

Undrar om det blir nån turne nästa sommar, annars får man väl åka till Borlänge eller Hultsfred. Han är i alla fall alltid lika bra!



Härliga fredag

I dag spelar det verkligen ingen roll att jag fick gå upp tidigt, att jag har huvudvärk eller att nästan all snö har regnat bort. Nej för i dag är det fredag och inte vilken fredag som helst. När Andreas kliver innanför dörren 16.30 är han ledig i 18!!!! dagar. Så lång ledighet kring jul har inte vi haft tillsammans på 8 år. Ska bli så himla skönt att kunna umgås hela familjen även om vi inte har några jätte planer.

Dagarna innan självaste julafton ska vi väl förbereda en hel del här hemma. Det ska städas, julgranen ska kläs, det ska handlas, baka... Ja det finns lite att göra!

Nej dags att sätta i gång. Ha en bra fredag kära läsare!

Mer mat. Mindre amning. Bättre sömn.

I går ammade jag inget på hela dagen. Love åt gröt till frukost, köttfärs potatis och broccoli till lunch, slottspuré till middag & gröt till kvällsmat. Vaknade vid 22 och fick amma. Trodde kanske att natten därefter skulle bli kanon men icke. Han har nästan sovit sämre i natt. Konstigt!

Jag var i alla fall mätt. Julbordet i går var lyckat. Alltid lika trevligt med er brudar! :) Maten var bra även om det var mycket man skulle ha undvikit om man hade lyssnat på M. Stackars små grisar med bensår. :) Efterrätten var väl, vad ska jag säga. Len! Och mäktig! Men är man giriga som vi så blir det som det blir....

I dag ska vi bege oss mot nordligare breddgrader och hälsa på S. Ska bli super trevligt! Dags att sätta lite fart här om vi inte ska bli sena, vilket vi har en förmåga till...


Hej hopp!

Gratis Bio

Vill tipsa er om sidan gratisbio.se

Ett enkelt sätt att samla poäng, poäng som du sedan kan ta ut i biobiljetter eller presentkort. 400 p krävs för att få en biobiljett, 1000 p för ett presentkort på 300:-, 1500 p för ett presentkort på 500:- osv osv. Presentkorten gäller på en mängd olika ställen, bland annat H&M, Siba, Mc Donalds, Åhléns....

Du får 50 p när du registerar dig och ytterligare 25 p om du blir värvad av mig. Klicka bara på denna länk om du vill bli värvad av mig http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45571 Du kan också skriva mitt alias "Chenille" som värvare!

Julafton

Det slog mig precis att det bara är en vecka kvar till julafton. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort. Det känns som att jag säger det i vartenda inlägg här men jag tycker verkligen det. Så här fort gick aldrig tiden när man inte hade barn....

Vi är väl i stort sett klara med alla julklappar, lite lotter och så ska köpas och skickas till Andreas mormor & morfar. Och så ska ju julmaten inhandlas. Visserligen är det inte speciellt mycket som ska handlas trots att vi ska fira en del av julaftonen här. Vi har de senaste åren haft knyt på julafton och det känns helt rätt. Ingen slipper slita ihjäl sig på självaste julafton! I år är det också första julen som ska firas med hela familjen. Dagen ska som sagt spenderas hemma hos oss med min pappa, farmor och lille bror + Andreas familj. Kvällen spenderas sedan med min mamma, bonuspappa & mormor. Känns bra att kunna träffa alla även om det i framtiden säkert inte kommer att funka. Tur att julen har fler än en dag.

Nu ligger Love ute på trappen och sover så det är väl bäst att passa på att göra nåt vettigt.

Julbord

I kväll ska jag på julbord. Jag är visserligen inget större fan av julmat men en gång per år kan det vara gott. Fast i dag värdesätter jag sällskapet högre än själva maten. Ska nämligen gå med mina kära arbetskamrater.... Saknar dom nu när man är hemma. Men tiden går så himla fort så snart är det väl dags att börja jobba

Åkpåse vs fårskinnsfäll

Vi har velat fram och tillbaka angeånde om vi ska köpa en fårskinnsfäll eller en åkpåse till vagnen. Jag tror att det blir både och. En åkpåse är ju trots allt skönast när det är riktigt kallt inbillar jag mig medans en fäll är väldigt användbar övrig tid. Eller vad tror ni som har barn?

Vi har i alla fall bestämt oss för denna åkpåse.


Helt ok natt

Det har varit en helt ok natt i natt. Love somnade strax efter 19 i går. Vaknade 22 och var alldels hysterisk. Mardröm? Efter lite vaggande & mat somnade han gott igen. Vaknade sen vid 3 och ville ha mat och sov sedan tills dess att Andreas väckarklocka ringde 6. Nu har jag precis fått honom att somna igen... Skönt om han sover en halvtimme eller nåt.

I eftermiddag är det träff med föräldragruppen, lika kul som vanligt! Annars händer det väl inte speciellt mycket en tisdag som denna.

Guns n roses

Jag har köpt en t-shirt till Love. Den var inte speciellt billig men ändå värd varendna krona. Tycker den är skit snygg! Och Love är förstås värd varenda krona....


Dagens

Humör: Helt ok!
Gjort: Morgonbetyr på Love. Tagit lite kort till årets julkort.
Planer: Långpromenad för att möta upp M & H som kommer hit på lunch
Ser på: Love som ligger i babygymmet och Smilla som ligger och tuggar på ett ben.
Lyssnar på: Love som börjar bli ledsen
Läser: Inget
Dricker: Julmust period nu
Äter: Alldeles för mycket godis
Bästa: att vi har världens bästa Love
Sämsta: att det är länge kvar tills det är inflyttning i huset
Barn: frisk & kry
Väder: mycket snö

Babysim

Nu har vi precis kommit hem från veckans babysim. Som vanligt gick det kanon bra... Bilderna kommer från ett tidigare babysim.


3:e advent

Om jag kände mig pigg och alert i går så kan jag väl inte riktigt påstå att jag gör detsamma i dag. När klockan var 4.30 tyckte Love att det var färdig sovat så efter lite mat och försök att natta om honom var det bara att kliva upp. Dessutom har han sovit dåligt i natt så vid 1-tiden var jag uppe och vaggade honom till sömns. Brukar piggna till efter en dusch men eftersom vi ska iväg till simhallen sen känns det bara onödigt att hoppa in i duschen nu. Ja ja, antara tt livet som småbarnsföräldrar är så här. Sova får man väl göra när man blir pensionär.

Annars då. Vi ska som sagt till simhallen i dag hela familjen. Det är mys tycker jag! Mormor och bonusmorfar Matte kommer på besök. Det är väl det som vi har inplanerat i dag!

Ha en mysig tredje advent!

Härlig lördag

Jag har haft en underbar lördag. Dagen började med sovmorgon vilket inte är allt för vanligt nu förtiden. Efter frukosten åkte vi ner till Karlstad en snabbis och handlade lite. Införskaffade en ny bilbarnstol till Love eftersom babyskyddet snart är urväxt. Hem och åt lunch innan hela familjen tog en långpromenad i det härliga vädret.
Besök av svärföräldrarna. Julgodis bak. Middag. Och massa bus & mys med Love. Och nu sitter vi framför Faddergalan och äter en massa godis.... Kan inte blir så mycket bättre!

Loves nya stol

Idol

Ska ni se Idol i kväll? Vem vinner?

Jag har sett i stort sett alla fredagsfinaler så det vore väl dumt att missa själva finalen. Jag tror nog, precis som alla andra att Kevin vinner även om jag håller en tumme för Alice.

Ha en trevlig fredag kväll!

Biff stoganoff

Sedan tisdags blir Love erbjuden 2 mål mat per dag + gröt till frukost & kvällsmat. Gröten är inag problem alls däremot är han lite mer reserverad mot maten. Vi har väl sagt att vi ska försöka varva hemlagat med burkmat så därför får han en protion med burkmat och portion med hamlagat per dag. Burkmaten är lite populärare än min men i tisdags lagade jag köttfärs med persilja & vitlök. Det var jätte gott tyckte Love. Kul tycker jag som hade gjort maten.
I dag blev han erbjuden Biff stoganoff på burk och han blev hel tokig. Satt och sträckte sig efter skålen och ville ha mer mer mer.... Kul!

Bjuder på lite bilder från förmiddags promenaden & lunchen!

Nallebjörnen Love!


Snö, snö, snö

Jag kom verkligen i säng i tid i går, men tror ni att jag somnade? Nej inte alls. Låg och renoverade hela huset i huvudet innan jag till slut lyckades somna. Och då vaknade Love och ville ha mat... :) Annars har denna natt också varit bra. Det går åt rätt håll.

I dag skulle jag egentligen ha besökt min bästa vän S men eftersom det snöat konstant i ett dygn så känns det lite olustigt att ge sig ut på vägarna när man egentligen inte behöver. Så vi ställde in och hoppas på bättre tur nån annan dag framöver. Så i dag blir det till att bara vara hemma. En riktig långpromenad ska vi ta i alla fall. Måste upp till affären och handla lite inför helgen. 

Ja, helg ja. Är det inte sjukt va tiden går fort. Veckorna bara springer förbi. Jag förstår vad alla menar när de säger att Love snart är uppe och springer på benen. Det går verkligen fort.

Nu ska jag faktiskt äta lite frukost framför nyhetsmorgon. Vi är inte så förtjusta i att Love ska se på TV men nån gång då och då borde ju gå bra. TV tittande lär han få tillräckligt av när han blir äldre.

Ha en bra dag! Det ska jag ha i alla fall... Det är ju fredag! 

Go natt

Har precis vaknat efter att jag somnat i soffan. Detta händer typ aldrig så det betyder nog att jag är ganska trött. Ska ta mig en kopp te och nån smörgås sen ska jag faktiskt hoppa i säng. Skönt att få sova!!

Sov gott!

Bjuder på en bild från i somras, närmare bestämt från den 14 juli. Love är alltså 6 dagar gammal och mamma ser redan mer död än levande ut. :)  


Tånaglar

Har precis klippt Loves tånaglar och blev fascinerad över det faktum att man kan ärva precis vad som helst av sina föräldrar. Love har ärft pappa Andreas tånaglar. De växer på exakt samma sätt... Ganska häftigt faktiskt!
Andreas & Love juli 2008

Go morgon go morgon!!

Vi har haft en bra natt i natt igen. Love vaknade 22 i går kväll och ville ha lite mat, sen åt han 3.00 och nu vid 6.45 när vi gick upp. Däremot vaknar han fortfarande väldigt ofta men skillnaden nu är att vi får honom att somna om utan att ge honom mat. Det går framåt. Skönt!

I dag har vi inga måsten alls. Det är skönt ibland! Vi ska nog ta ner kartongen med tomtar från vinden och försöka få till lite julstämning här hemma. Och så får vi ta och lyssna på lite julmusik. Mys mys! Det är ju faktiskt julafton snart... Vart tar tiden vägen? Jag fick en sån där jobbig känsla igår om att tiden går så fort och att Love snart är en stor kille som kanske inte vill mysa med mamma lika mycket som vi gör i dag. Man får alltså passa på att mysa så mycket man bara kan. Ibland är det svårt att leva i nuet bara.

Vad ska ni göra i dag kära läsare?

Han är det bästa som finns

Det spelar ingen roll hur trött eller grinig man är så blir man alltid lika glad av att se Love. Tänk att han kunde ge en så mycket kärlek. Det finns så mycket känslor i min kropp så det är inte sant... han är verkligen det bästa som finns! Och jag är så himla glad att det var just han som kom till oss efter år av längtan. Våran lilla grisefis!

Smilla & Love

I dag har vi Smilla här på besök. Det är nog Loves bästa kompis. Han alldeles skiner upp när han ser henne. Sträcker ut armarna och försöker krama henne. Detsamma gör han med våran katt Legolas.

Love drygt 2 veckor gammal!

Dagens

Humör: Bra!
Gjort: Morgonbetyr på Love
Planer: Promenad/fika hos en god vän
Ser på: Datorskärmen & Love som ligger i babygymmet
Lyssnar på: Loves smågnäll. Dags att gå från datorn snart!
Läser: Inget
Dricker: Inget än
Äter: Inget än
Bästa: att Love har sovit lite bättre i natt
Sämsta: att det var grymt kallt här inne i dag
Barn: Smågnällig just nu men det beror på att han inte får min uppmärksamhet just nu. Annars pigg & glad
Väder: minusgrader

Prison Break

Just nu sitter Love i köket och äter Majs och Havre gröt. Han smågnäller lite mellan skedarna, inte konstigt med tanke på att han knappt sovit en blund i dag på dagen. Förhoppningsvis somnar han gott efter tandborstningen. Då ska vi passa på att titta på gårdagens avsnitt av Prison Break. Vad tycker ni om denna serie? Jag älskar den! Kan väl i och för sig tycka att den har varit lite dryg och borde ha slutat efter förra säsongen men samtidigt har ju manusskrivarna lyckats  hålla spänningen vid liv....

Han är inte som alla andra

Jag trodde alla barn älskade frukt. Men inte Love inte. Inte än så länge i alla fall. Testade att ge banan efter maten i går men han alldeles rös i hela kroppen och fick kväljningar. I dag testade vi päron till mellanmål men samma hemska min även då.

Nej nu är det dags att börja fixa i ordning sig. Ska vara i Forshaga om 40 minuter.

Dagens

Humör: Bra!
Gjort: Morgonbetyr på Love & bäddat rent i alla 3 sängarna
Planer: Träffa föräldragruppen & sen till banken och fixa med huslånet
Ser på: Datorskärmen & Love
Lyssnar på: Loves prat & tvättmaskinen
Läser: Inget just nu
Dricker: Snart en kopp te
Äter: Inget än...
Bästa: att vi ska fixa klart det sista för husköpet i dag
Sämsta: att jag inte städade klart hos alla kaniner i går när det var plusgrader
Barn: pigg & glad
Väder: minusgrader

BVC

Nyss hemkommen från BVC. Love är verkligen stora killen nu... 70 cm lång! Undrar vem han ärft längden i från? Inte från mamma & pappa i alla fall. Vikten är också helt ok fast sköterskan tyckte att vi ska gå över på mer riktig mat. Så det blir väl till att ge upp amningen på dag tid och enbart amma på nätterna. Hon trodde att all nattätande skulle minska i och med detta och det är ju positivt. Kanske får man snart sova mer än 3h i sträck...

Bjuder på en alldeles färsk bild på världens sötaste!


Huset

Som några utav er kanske redan vet har vi köpt hus.... Inflyttning sker tyvärr inte förräns 2 mars 2009 men jag tänkte i alla fall bjuda på några bilder! Fler kommer naturligtvis när vi flyttat in....



Dags att fixa lunch innan vi ska till BVC för 5 månaders kontroll!

Bloggstart

Jaha, då har man skaffat blogg igen. Får se hur det går den här gången.... Tycker ju att det är kul att skriva lite men oftast rinner det ut i sanden. Kanske inte bästa tiden att börja blogga med tanke på lilla Love tycker att all min tid ska gå åt till han. Det får den ju självklart göra fast ibland vore det skönt om han var lite nöjd utan att sitta i mammas knä!!

Nu hör jag att han börjar vakna till. 45 minuters vila.. Inte illa!

RSS 2.0