Go morgon go morgon!!

Vi har haft en bra natt i natt igen. Love vaknade 22 i går kväll och ville ha lite mat, sen åt han 3.00 och nu vid 6.45 när vi gick upp. Däremot vaknar han fortfarande väldigt ofta men skillnaden nu är att vi får honom att somna om utan att ge honom mat. Det går framåt. Skönt!

I dag har vi inga måsten alls. Det är skönt ibland! Vi ska nog ta ner kartongen med tomtar från vinden och försöka få till lite julstämning här hemma. Och så får vi ta och lyssna på lite julmusik. Mys mys! Det är ju faktiskt julafton snart... Vart tar tiden vägen? Jag fick en sån där jobbig känsla igår om att tiden går så fort och att Love snart är en stor kille som kanske inte vill mysa med mamma lika mycket som vi gör i dag. Man får alltså passa på att mysa så mycket man bara kan. Ibland är det svårt att leva i nuet bara.

Vad ska ni göra i dag kära läsare?

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej gumman! Hos mig händer inget spännande, skriver uppsats hela dagen :( Ja, bor fortfarande i Linköping men planerar att bli klar i januari :D Men kommer förmodligen läsa 10 veckor till efter dess.... sen så, blir jag klar, haha!! Kram på dig, hoppas ni får en mysig dag!

2008-12-11 @ 09:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0